VACATURE

(Allround) haarstylist
NAAM

BOUWJAAR

FUNCTIE

(Allround) haarstylist m/v – 8-32 uur

OVER JOU

Je hebt minimaal een voltooide opleiding tot haarstylist, goede sociale vaardigheden, een gezonde dosis leergierigheid én een klantenkring* in Lelystad (pre). Je bent jong/oud, man/vrouw – het maakt ons niet uit! Wat wij namelijk vooral belangrijk vinden is dat jij jezelf bent en aansluit bij de waarden van Salon van Mourik. Verder ben je zelfstandig in het uitoefenen van je vak en woonachtig in Lelystad. 

OVER ONS

Bij Salon van Mourik krijg je: een superleuke werkomgeving, mogelijkheid tot volgen van cursussen en/of opleidingen bij Goldwell en goede doorgroeimogelijkheden. De functie houdt op den duur ook in dat je de salon (op bepaalde dagen) alleen kan runnen.

Stuur ons een e-mail met jouw motivatie + CV

Gezien de aard en de gevraagde kennis van het vak kunnen wij geen plaats bieden aan stagiaires, herintreders en/of als je langer dan 6 maanden niet als haarstylist actief bent geweest.


*(nog) Niet zo’n grote klantenkring? de eerste 7 maanden werk je met een flexibel contract om je uren op te bouwen. Jouw gemiddelde gewerkte uren worden de vaste uren van het daaropvolgende jaar. En ook vanuit daar is uitbreiding van uren altijd mogelijk aan de hand van inzet en beschikbare werkzaamheden.